Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда

Во нашето училиште „11 Октомври“ денеска беше пуштен во употреба Центар за ран детски развој, проeкт кој го реализираат општина Куманово и УНИЦЕФ.

За реновирање на просторот и набавка на дидактички материјали, УНИЦЕФ донираше 520.000 денари, а општината дополнително ќе вложи 1500 евра за набавка на средства за настава. Центарот за ран детстки развој е наменет за деца од 3 до 6 годишна возраст и има капацитет за 80 деца.

Повеќе: Oтворен Центар за ран детски развој

sound by Jbgmusic

ООУ „11 ОКТОМВРИ“

ул. Тодор Велков б.б.

1300 Куманово

тел/факс: +389 31 424 235