Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда

На 13.04 2019 година се одржа регионалниот натпревар по математика во ООУ „Бајрам Шабани“ во Куманово. Следниве ученици постигнаа солидни резултати од овој натпревар:

Леонтина Милковска III место од IV одделение  под менторство на Лепосава Пешиќ

Ангела Мартиновиќ II место од V одделение под менторство на Мерилин Стојчевска

Јелена Свилар III место од VI одделение  под менторство на Снежана Ристовска

Лазар Спасовски  III место од VI одделение  под менторство на Снежана Ристовска

Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда

На регионалниот натпревар Spelling Bee кој што се одржа на 16ти март (сабота) во ООУ „Крсте Мисирков“ учество зедоа 13 претставници од нашето училиште.

Следниве ученици обезбедија учество за државниот натпревар кој ќе се одржи во Скопје на 6ти април. 

Леонид Петковски VI б

Матеј Лазаревски VI б

Јелена Свилар  VI а

Ангела Димковска VIIIа  под менторство на Јелена Антиќ Велковска

Стефан Максимовски  IXб   под менторство на Јасмина Апостоловска

Јована Пауновска IX под менторство на Бобан Ничевски

 Честитки и многу успех на државниот натпревар!

20190316 110925 640x36020190316 100927 640x360

sound by Jbgmusic

ООУ „11 ОКТОМВРИ“

ул. Тодор Велков б.б.

1300 Куманово

тел/факс: +389 31 424 235