Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

pocetna 640x360На 15ти декември  беше одржана креативна работилница со родителите и наставниците од ОУ „11 Октомври“ во рамки на проект на USAID   „Со читање до лидерство“. 

На работилницата беа опфатени следниве сесии: Чекор по чекор до добра сликовница, креативна активност изработка на сликовници во групи од родители, ученици и наставници како и совети за читање. Присутните осмислија и изработија оригинални и едукативни сликовници кои лесно би се вклопиле во наставните содржини, а истовремено се интересни и поттикнуваат на читање. 

Наставниците и родителите беа запознаени со кампањата за здрави читачки навики претставени преку совети на Доктор Читко и можноста за учество на фото конкурсот. 

Голема благодарност до предавачката Александра Павловска која успешно ја водеше работилницата, несебично ги сподели своите идеи и потикна на креативност. Исто така благодарност и до родителите кои одвоија дел од своето време и придонесоа  за убавото дружење и продуктивна работилница. Работилницата заврши со надеж дека инспирацијата ќе се прошири како во училниците така и во домовите на учениците. 

15380847 10211794127835202 758616724920407008 n 480x64015420923 10211794134195361 654834921182138452 n 480x64015442288 10211794130555270 1933606905603406924 n 480x64015442323 10211794134035357 2806261819522557831 n 480x64015492349 10211794131635297 5923781033293525694 n 480x64015542022 10211794134715374 1029815194532653558 n 480x64015578627 10211794126395166 84946674552300379 n 480x64015589790 10211794127035182 3543137170541449999 n 480x64015590619 10211794126435167 3914295504126048853 n 480x640prez 1 480x64020161215 181134 640x360prez 4 640x360prez 2 640x480prez 3 640x480final 1 640x441final 2 640x360слике

sound by Jbgmusic

ООУ „11 ОКТОМВРИ“

ул. Тодор Велков б.б.

1300 Куманово

тел/факс: +389 31 424 235